Köp-och-bygg

Ikea har skickat ur en ny liten “minikatalog” med nyheter. Det är väl ok - men när kommer julkatalogen?  För jag tänker lite framåt…


Har handlat en del där, bl a datorkudden jag använder nu (i sängen)

  

samt mitt köksbord, som faktiskt var det första jag köpte till min första egna lägenhet i Mölnlycke. Bordet har haft olika funktioner under livet med mig, men nu är det alltså tillbaks i köket igen.


Ikea har dock missat en grej, men den kommer nog så småningom – idén finns ju redan:


Perfekt när man måste byta ut nån trasig del! Och inga bekymmer när man ska välja modell – alla finns ju på ett och samma ställe.
Och tänk så mycket energi [tolkningsfråga: olika form av energi] man sparar genom att inte besöka alla olika bilhandlare (per bil), och paketet kommer hem till dörren / garaget. Det är bara att sätta igång och pyssla!


Däsad är täbbt

Sitter i säggen och läggtar ut… Febrig och sduvig, sakdar bitt goda hubör! Igget är roligt, idde eds korsordet bredvid big. Bed att skriva på dator är ok – ed studd.

Kädder mig som kräftbåded här uder:

 

Hoppas det lättar sdart, så jag kad kobba till jobbet!


Emergency


Fick ett "massmail" (heter det så?) för ett tag sedan, om "ICE" (In Case of Emergency), och fixade genast min mobil efter att ha kollat Civilförsvarsförbundets direktsida: http://www.civil.se/#/tips-rad/ice 

Delar av mailet:
Ambulans och sjukvårdspersonal har noterat att de flesta skadade har mobiltelefon på sig, men de vet inte vem de närmast anhöriga är i kontaktlistan.
Förslaget är att alla lagrar minst en person som benämns "ICE" (In Case of Emergency) i mobiltelefonens telefonbok, plus namnet på den person som bör kontaktas.
Det här är enkelt att göra, är gratis och kan göra en stor skillnad när det gäller.
Gör en ICE-adress med telefonnummer omgående!!! Glöm inte att informera den som anges som ICE-nummer.

Kolla mer på hemsidan!!


Kolla

Läste i dagens (2/10) nät-Metro att Niklas Olovzon ("varumäsrkesexpert på kommunikationsbyrån S & B", bland mycket annat - googlade på honom) kan tala om vem jag är, om han vet vilken mobiltelefon jag har. HA!! Min telefon är ju inte ens med!!! Förresten är det bara fem telefoner i artikeln - visst finns det väl fler???
Kolla:    http://www.metro.se/2009/10/01/97114/du-ar-vad-du-pratar-i/


Men han är väl sponsrad på nåt sätt… I alla fall får Iphone en massa gratisreklam – och det är väl det som var meningen med hela artikeln? En bit ifrån den artikeln finns mer reklam för Iphone, hämtat från YuoTube. 
Kolla:    http://www.metro.se/2009/09/28/42538/har-blir-en-iphone-en-transformersrob/


Dagens bästa grej i Metro – enligt min mening – är den här animationen, även den från YuoTube.
Kolla:    http://www.metro.se/2009/09/28/20045/animation-som-gar-genom-vaggar/ 


Jobbet-Gunnar visade mig sonen Caspers hemsida. Hans målningar, med influens av graffiti (samt en del natur och lite aktuell politik?), är superläckra!
Kolla:    http://capism.se/


RSS 2.0